Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Προβλήματα με το Skype

Πολλοί από εσάς που είστε χρήστες του Skype, πολύ πιθανόν σήμερα να είχατε πρόβλημα στη σύνδεσή σας. Πριν αρχίσετε να ξεμπλέκετε καλώδια και να αναρωτιέστε τι φταίει, διαβάστε τη παρακάτω δήλωση της εταιρίας.


Νωρίτερα σήμερα, παρατηρήσαμε ότι ένας αριθμός των ατόμων σε απευθείας σύνδεση μέσω Skype σημείωνε πτώση, η οποία δεν ήταν τυπική ή αναμενόμενη Έτσι άρχισαμε να το ερευνούμε.

 ΤοSkype δίκτυο δεν είναι όπως ένα συμβατικό τηλέφωνικό δίκτυο - αντ 'αυτού, η Επιτροπή βασίζεται σταε κατομμύρια των επιμέρους συνδέσεις μεταξύ των υπολογιστών και των τηλεφώνων για να κρατήσειτα πράγματα και να λειτουργήσει. Μερικοί από αυτούς τους υπολογιστές είναι αυτό που αποκαλούμε «supernodes» - δρουν όπως οι τηλεφωνικοί καταλόγοι του Skype. Αν θέλετε να μιλήσετε σε κάποιον, και το Skype app σας δεν μπορεί να βρεί  αμέσως (για παράδειγμα,επειδή είναι σύνδεση από διαφορετικό χώρο ή από διαφορετικό συσκευή) τον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας. Θα πρέπει πρώτα να προσπαθήσουμε να βρούμε μία supernode για να καταλάβουμε πώς να τους φτάσει.

Υπό κανονικές συνθήκες, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός supernodes διαθέσιμα. Δυστυχώς, σήμερα, πολλοί από αυτούς ήταν εκτός λειτουργίας από ένα πρόβλημα που επηρεάζει ορισμένες εκδόσεις του Skype. Skype είναι σε θέση να διατηρήσει την επαφή με supernodes, αλλά ενδέχεται να εμφανίζεται χωρίς σύνδεση για κάποιους από εσάς.

Τι κάνουμε για να βοηθήσουμε; Οι μηχανικοί μας δημιουργούν νέα «mega-supernodes« όσο πιο γρήγορα μπορούν, το οποίο θα πρέπει να επιστρέφει σταδιακά τα πράγματα στο φυσιολογικό.Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγες ώρες, και ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση στις συνομιλίες σας.Μερικά χαρακτηριστικά, όπως την κλήση βίντεο της ομάδας, μπορεί να αργήσουν να επιστρέψουν στο κανονικό.
Τα προϊόντα της επιχείρησης όπως το Skype και το Skype Connect Manager συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά. Οι πελάτες που χρησιμοποιούν την έκδοση Enterprise του Skype για Windows μπορεί να συνεχίσουν την καθυστερήση την είσοδό τους

Μείνετε συντονισμένοι στο @ skype για Twitter για τις τελευταίες ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση - και ευχαριστώ πολύ για την υπομονήσας για το διάστημα.

[Skype] 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου